Skip to content Skip to footer

I hjärtat av Stockholm utför vi på Harmoni Salong alla tjänster du kan tänka dig inom modern hårvård. Vårt viktigaste mål är att skapa en harmonisk miljö för dig i samband med hårklippning, färgning, styling eller hårförlängning. Du kan vara säker på att du alltid får förstklassigt resultat om du väljer oss för din hårvård.  Läs mer om våra tjänster nedanför. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller om du har några frågor eller behöver råd och tips!

 

Klippning

Oavsett om du har tunt eller tjockt hår kan våra förstklassiga frisörer uppnå det bästa resultatet vid hårklippning på Salong Harmoni. Vi strävar alltid efter att hitta en unik stil och form som passar ditt ansikte. Har du redan hittat din unika stil då ska vi göra allt för att vårda den i enligt med dina önskemål. Vi tar alltid hänsyn till dina preferenser och fokuserar på att förverkliga dina drömmar med hjälp av vår kunskap och erfarenhet. Behöver du enklare klippning eller något mer komplicerad? Våra professionella frisörer står alltid till ditt förfogande här på Salong Harmoni för att göra din klippningsupplevelse trevlig och minnesvärd.

Färgning

 Vi på Salong Harmoni har endast utbildade colorister. Vill du ha professionellt utförd hårfärgning? Då är det dags för dig att kontakta oss och boka tid för ditt besök. Våra specialister utför olika typer av färgning och kan använda alla moderna tekniker. Vid en vanlig färgning börjar vi på Salong Harmoni med att lyssna på dina önskemål samt att titta på din hårfärg och hårtyp. Därefter gör vi en bedömning om vilken färg och vilka produkter som ska användas för att uppnå det bästa resultatet. Utöver att färga och slinga håret använder vi oss även av olika moderna tekniker såsom balayage och ombre.

# Balayage

I Sverige har balayage blivit allt mer populärt på senare tid, med hjälp av den här tekniken kan du ändra ditt utseende radikalt. Vid både Balayage och Ombre slingas håret fritt, det innebär att det inte finns något specifikt mönster utan färgen appliceras på ett spontant och naturligt sätt, detta för att skapa ett fantastiskt flow i ditt hår. Den här tekniken är mycket populär eftersom den hjälper till att skapa naturliga och mjuka toner. Visste du att ditt ansikte kan effektivt kontureras med hjälp av slingor precis som du gör det med smink. Har du aldrig försökt att göra balayage? Ge den trendiga tekniken en chans och prova på något nytt!

# Ombre och sombre

Med hjälp av den här tekniken kan ditt hår bli mörkare på botten och ljusare på toppen vilket skapar en intressant blandning. Övergången mellan mörkare och ljusare nyans görs smidigt längs hela hårets längd. Vid behov eller i enlighet med dina önskemål kan vi skapa en skarp övergång mellan de ljusare och mörkare nyanserna. Ombre varierar mycket beroende på skillnaden mellan nyanserna och olika färger. Den mildaste typen av ombre kallas sombre och även den tjänsten erbjuder vi på vår salong.

 Vad gäller skillnaden med balayage och ombre? Den sistnämnda har inget med slingor att göra, färgningen läggs helt och hållet över topparna vilket innebär att skillnaden mellan två färger blir skarp och tydlig. Vid balayage skapas däremot olika nyanser och ett mer naturligt utseende utformas.

Hårförlängning

Har du alltid drömt om ett långt hår men inte har tålamod att låta det växa? Eller vill du se oerhört bra ut på festen? Nu kan vi på Salong Harmoni förverkliga din dröm. Kom till oss på hårförlängning och få det långa vackra håret som du alltid har önskat dig.  Du kan välja en full förlängning eller göra ditt eget hår fylligare utan att ändra längden. Oavsett valet kommer du få toppenresultat. Håret som vi använder för proceduren är av högsta kvalité och är det mest vackra på marknaden. Du behöver inte känna dig begränsad med olika tekniker av hårförlängning som existerar nu. När du kommer till oss bestämmer du själv vilket resultat som du vill se i slutet av proceduren och våra erfarna specialister ska hjälpa dig att uppnå det. Tillsammans bedömer vi ditt hårtyp, längd, samt färg som passar bäst i ditt fall. Det är dags att sluta fantisera och istället komma till oss för en fantastisk frisyr. 

Styling

 Förbereder du dig inför en fest, bröllop eller födelsedag? Vi kommer hjälpa dig med att få fram den bästa versionen av dig själv så att du kan tillbringa högtiden utan bekymmer och glädjas av ditt perfekta utseende. När du kommer till oss på Salong Harmoni får du ditt hår stylat enligt dina önskemål. Dessutom kan våra stylister ge dig tips och råd ifall du inte är säker på vilken stil som passar dig bäst. Våra stylister kan forma ditt hår på så sätt du önskar, oavsett om det gäller lockar, flätor eller knut.

# Bruduppsättning

Välj oss om du söker efter salong med stor fokus på bruduppsättning. När din stora dag kommer vet vi hur viktigt det är att hitta pålitliga specialister. Vi på Salong Harmoni är här för att göra ditt bröllop perfekt genom att förverkliga alla dina drömmar om magisk frisyr. Ring oss eller boka tid för besök eller konsultation via vår hemsida, så kan vi ta hand om resten. Vi uppskattar verkligen att du litar på oss under din stora dag och vi kommer göra allt för att du ska känna dig trygg, bekväm och oerhört vacker.