Skip to content Skip to footer

Om oss

Du är alltid välkommen till frisörerna och andra specialister på Salong Harmoni, vi vänder oss till alla sorters kunder. Hos oss kan man slappna av med en känsla av harmonisk miljö med ambitiösa och trevliga frisörer. 

Vår Salong ligger på St:Eriksplan. Salong Harmoni öppnades 1991 vilket innebär att vi har snart funnits i 30 år i Stockholm. Det viktigaste målet för oss är att hjälpa våra kunder att finna sin inre harmoni med sitt utseende och skapa en mysig miljö där alla kan tillbringa fantastisk tid. 

På salongen utförs all slags behandling inom hårvård och nagelvård såsom färgning, klippning, hårbehandling, hårförlängning, ögonfransar och bryn färgning och formning, manikyr & pedikyr samt nagelförlängning. Dessutom utför vi även speciella tjänster inför olika fester, till exempel bruduppsättning. Våra specialister ska hjälpa dig på din stora dag. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller bokning. Det är även möjligt att boka tid på vår hemsida. Vi väntar på dig!

Icon

Varför ska du välja oss?

På Salong Harmoni här i Stockholm erbjuder våra specialister många behandlingar under ett och samma tak. Våra medarbetare har alla nödvändiga licenser för att utföra tjänster inom hårvård och nagelvård. Det innebär att vi jobbar på ett professionellt sätt med olika tjänster såsom färgning, klippning, styling, hårförlängning och hårbehandling, manikyr och pedikyr, ögonfransar och färgning av ögonbryn samt mycket mer. Det händer ofta att våra kunder behöver flera tjänster för att förbereda sig inför sin stora dag, till exempel för en julfest, födelsedag eller bröllop och även i det här fallet är vi den bästa salongen.

Vi hjälper dig gladeligen att utföra alla nödvändiga procedurer för att skapa de bästa förutsättningar för en minnesvärd dag.Vi på Salong Harmoni lyssnar både på dina önskemål och kommer upp med förslag utifrån din hårtyp och personlighet. Oavsett om du kommer till oss för att göra en enklare klippning eller en helt ny stil ska du alltid känna dig väl bemött, trygg och välkommen. Vi finns här för att förvandla dig till den bästa versionen av dig själv.

Varmt välkommen till oss!

Vad säger våra kunder?

Var mycket stressad innan bröllopet och kunde inte hitta någon bra salong för bruduppsättning, fick tips av en väninna att testa Salongen Harmoni. Och det visade sig vara ett bra tips. Mitt hår blev så fint stylad att min man inte kunde tro att det var jag. Tack!

Elena Peterson

Jag fick den bästa manikyren på Salong Harmoni! Visste inte att mina naglar kan se så perfekt ut! TACK SÅ MYCKET! Det kostade inte heller skjortan) Ska fortsätta komma till er för att ta hand om mina vackra naglar))))

Vera Bergkvist

Jag önskar er salong lycka till! Tycker om den mysiga miljön och de människorna som jobbar här. Frisörerna gör kanon jobb. Alltid oerhört nöjd med hårförlängning) Och ska såklart komma till er igen!!!

Emma Rosen

Har varit här 3 eller 4 gånger och är alltid nöjd med service och resultat. Klippte mig och färgade håret. Toppen specialister och bra priser. Stor tack!

Sara Mildström