Skip to content Skip to footer

I hjärtat av Stockholm utför vi på  Salong Harmoni alla tjänster du kan tänka dig inom modern behandling. Vårt viktigaste mål är att skapa en harmonisk miljö för dig under proceduren. Du kan vara säker på att du alltid får förstklassigt resultat om du väljer oss för din hårbehandling.  Läs mer om våra tjänster nedanför. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller om du har några frågor eller behöver råd och tips!

 

Olaplex

 Vi på Salong Harmoni strävar inte bara efter yttre skönhet av våra kunders hår utan också inre hälsa. Därför erbjuder vi Olaplex-behandling som en självständig procedur eller som tillägg i samband med andra skönhetsbehandlingar. Med hjälp av bara en molekyl av Olaplex förändras och repareras hela hårets struktur. Den här produkten har ändrat hela branschen och har skapat fantastiska möjlighet att få till ett vackert och friskt hår i situationer där det tidigare var helt omöjligt. Det ger helt annat spelrum vad som gäller nyanser till exempel vid färgning. Testa Olaplex hos oss och vi garanterar att du kommer vara oerhört nöjd med ditt fina och friska hår.

 

Keratinbehandling

 En annan användbar procedur för ditt hår är keratinbehandling. Med hjälp av keratin kan vi på ett naturligt sätt starta processer för att återuppbygga ditt hår och gör det rakt, mjukt och glansigt igen. Keratin finns naturligtvis i vårt hår från första början, men på grund av diverse omständigheter kan den minska med tiden. Därför kan våra specialister tillföra extra keratin till ditt hår med hjälp av den speciella behandlingen. I slutet får du ett stärkande skikt kring det skadade yttersta skiktet vilket leder till friskt och välvårdat hår. Keratinbehandling passar också dig som alltid har drömt om rakt istället för lockigt hår. Proceduren gör håret rakt och underlättar omhändertagande. 

 

Slingbehandling AIRTOUCH

 Den här typen av behandling utförs i samband med färgning utav slingor och leder till att du undviker att slita mer på ditt hår när du behöver färga om utväxten. Vid Airtouch separerar våra specialister färgade korta hårstrån för att de inte ska bli utsatta för onödigt slitage. Med hjälp av Airtouch kan du få och behålla den färgen som du strävar efter och undvika onödig skada på ditt hår.