Skip to content Skip to footer

Salong Harmoni erbjuder tjänster inom manikyr, pedikyr och nagelförlängning. Våra erfarna specialister har kunskap om både traditionella och moderna tekniker. Detta inbegriper manikyr och pedikyr, manikyr och pedikyr utförda i gelé eller akryl, nagelförlängning, nagelförstärkning, fransk manikyr samt handmålade dekorationer och mycket mer. Vi väljer produkter av högsta kvalitén för våra kunder och strävar alltid efter att uppnå det bästa resultatet. 

 

Manikyr

Inte sällan blir man bedömd i dagens samhälle utifrån sitt utseende och naglar är en av de delar som brukar uppmärksammas allra mest vid första mötet. Därför kan dina naglar bli ditt visitkort. Även om du inte deltar i affärsmöten kan det fortfarande vara trevligt att ha fina och välvårdade naglar och hos oss kan du göra allt gällande manikyr. Du kanske önskar dig vanlig manikyr för vardagen eller en komplicerad manikyr med fantastiska dekorationer. På Salong Harmoni kan vi förstärka dina naglar med hjälp av både akryl och gelé. 

 # Spa-manikyr

För dig som vill få en speciell behandling erbjuder vi Spa-manikyr. Med hjälp av sockerskrubb som vi använder för den här proceduren, kan våra specialister ta bort döda hudceller så din hud återigen blir mjuk, ren och avslappnad. Det är det mest effektiva sättet att öppna porer och rengöra huden på. När vi är klara med rengöring behandlas din hud med olika oljor vilket både känns angenämt och luktar behagligt och i slutändan får dina händer att se välvårdade ut. 

Pedikyr

När man ta hand om sitt utseende brukar fokuset ligger på händerna och man glömmer lätt att fötterna och tånaglarna också behöver omvårdnad. Pedikyr inbegriper med andra ord fotvård och motverkar nagelsjukdomar och andra nagelproblem. I vår salong erbjuder vi olika typer av pedikyr. Trötta fötter kan vi lätt pigga upp med hjälp av kosmetisk pedikyr. Vi börjar med att mjuka upp fötterna i ett behagligt bubbelfotbad och filar därefter hälarna. Sedan efter fokuserar vi på nagelbanden som klipps, poleras och masseras med olja. Behandlingen avslutas med lackning utifrån dina önskemål.

 # Spa-pedikyr

För dig som vill få en speciell behandling erbjuder vi också Spa-pedikyr. Slå dig vänligen ner på en av våra spa-stolar. Medan du sitter i stolen och njuter av spa-pedikyr kan du passa på att lyssna på din favorit podd eller musik. Låt oss ta hand om dina tånaglar och fötter.

Nagelförlängningar

Om du drömmar att få långa och hållbara naglar men har inte tillräcklig tålamod för att växa dina egna då är nagelförlängning något för dig. Vi på Salong Harmoni strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål och därför lyssnar vi alltid dina preferenser i första hand. Du väljer formen och längden själv men känner du dig lite osäker då kan du lita på oss även här. Våra erfarna specialister kan ge dig råd och tips om vad som passar bäst för dig.

Det finns olika tekniker för nagelförlängningar men de allra mest använda är skulptering på mall eller genom plastnagel fästning. Vilken metod du väljer beror på dina egna naglars längd och vilka önskemål har du. Våra specialister gör förlängning i både akryl och gel. Nagelförlängning löser många problem, det kan bland annat hjälpa de som biter på sina naglar. Med nagelförlängning kan du eventuellt uppnå två mål: både vackra naglar som ska bevara sin skönhet i några veckor och förstärka dem. Kom till Salong Harmoni för få dina naglar vackra och starka!