Skip to content Skip to footer

I hjärtat av Stockholm utför vi på Salong Harmoni alla tjänster du kan tänka dig inom modern ögonfransar- och ögonbrynvård. Vårt viktigaste mål är att skapa en harmonisk miljö för dig i samband med färgning och formning av ögonfransar och ögonbryn. Du kan vara säker på att du alltid får förstklassigt resultat om du väljer oss. Läs mer om våra tjänster nedanför. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller om du har några frågor eller behöver råd och tips!

Brynfärgning

Det är inte alltid lätt att hitta den korrekta nyansen när man färgar ögonbrynen själv, inte sällan får man till slut för mörka eller för ljusa bryn. För mörka bryn gör ansiktet hårt, samtidigt uppfyller inte för ljusa bryn sin huvudfunktion, ansiktsdragen blir inte uttrycksfulla. Därför bjuder vi in dig till oss på Salong Harmoni för att skapa fantastiska ögonbryn som du kan vara nöjd med. Våra brynspecialister finner från alla nyanser en brynfärg som passar dig bäst. Boka tid redan idag för att få till fantastiska ögonbryn. 

Färgning av fransar

Varför ska du färga dina fransar? Finner du att det är svårt att svara på den här frågan, då har du med största sannolikhet aldrig testat den här proceduren. Efter färgning av ögonfransar hos oss kommer du aldrig tveka på svaret. Denna fantastiska behandling skapar effekten av ett fräscht ansikte och gör utseendet mer uttrycksfullt. Effekten efter varje behandling håller i ungefär 4 till 6 veckor, vilket innebär att du kan upprepa proceduren varje månad för det bästa resultatet och oerhört snygga ögonfransar.

Formning av ögonbryn

Trender för ögonbrynsform ändras över tid men naturliga och buskiga ögonbryn ska alltid se perfekt ut. Bland den vanligaste metoder som våra specialister använder sig av vid formning av ögonbryn är plockning med pincett och trådning, som har blivit väldigt populärt under den senaste tiden. Den viktigaste fördelen med trådning är att man med hjälp av den här tekniken kan skapa en knivskarp linje av bryn. Det är mycket svårare att uppnå samma resultat med hjälp av en pincett. Får att hålla ögonbrynsformen perfekt är det bättre att lita på proffs alltemellanåt. Ibland plockar man själv alldeles för mycket vid ögonbrynsformning eller plockar ojämnt, då tar det lite längre tid att få en perfekt form. Men med hjälp av våra erfarna specialister på Salong Harmoni kommer du till dina drömbryn så snart som möjligt. Glöm inte att alla kan få snygga och naturligt buskiga bryn med lite tålamod och professionell hjälp.